torstai 8. toukokuuta 2014

Pohdintaa bikinikropasta + päivän treeni

Kesä lähestyy hyvää vauhtia (kelikin jo melkein näyttää siltä :D) ja varmasti moni yrittää päästä siihen kuntoon, että bikineitä kehtaa pitää päällä – myös julkisesti. En ole koskaan ollut sellaisessa kunnossa, että olisin pukenut bikinit päälle ja painunut rannalle. Harvoin edes käyn rannalla. Ehkä olen vain liian kriittinen omaa vartaloani kohtaan. Toisena syynä on varmasti se, että olo ei vaan tunnu hyvältä. Mielestäni on tärkeää tuntea olonsa hyväksi all day every day, eikä bikineiden päälle pukeminen ole tuonut – eikä vielä tuokaan – hyvää oloa. Instagram noin kuukausi sitten toi eteeni kuvan, joka sai ajattelemaan…
 
Helppoa(ko?)

Onko se oikeasti noin helppoa, mitä kuvassa sanotaan? Miten olla olematta kriittinen omaa vartaloa kohtaan? Haluan tehdä selväksi, että olen tyytyväinen itseeni tällaisena kuin olen (JES!). Kuitenkin tuntuu, että kriittisyys omaa kroppaa kohtaan ei katoa. Mietinkin, että nyt kun tavoittelen ”kovaa” kuntoa, kasvaako kriittisyyteni kunnon kasvaessa? Onko ihminen koskaan tyytyväinen siihen, mitä hänellä on ja miltä hän näyttää? Tavoitteeni omassa elämässä on olla tyytyväinen siihen mitä on ja olla onnellinen. Olen aktiivisesti tehnyt töitä näiden asioiden eteen vuoden, ja mielestäni olen jo hyvällä mallilla. Pakosti alkaa miettiä, tulenko onnellisemmaksi kun pudotan ne 20 kg ylimääräistä läskiä… Vai jatkuuko kriittisyys edelleen.  Yritänkö täyttää kuntoilulla ja hyvän kropan tavoittelulla jotain, mitä en tiedosta elämästäni? Koetanko täyttää jotain aukkoa, paikata jotain? Miksi tavoittelen kovaa kuntoa? 

Minulla syynä on se, että haluan nähdä mihin minusta on. Haluan selvittää omat rajani – ja tietenkin näyttää paremmalta kuin nyt. Suurimpana tavoitteena on kuitenkin päästä sellaiseen kuntoon, että jaksan vetää leukoja kunnolla ja oma kehonhallinta on törkeän hyvä! Minkälaisia tavoitteita teillä on ja miksi? 

Tästä päivästä sen verran, että heräsin klo 6 ja olin salilla vähän jälkeen 7. Aamu lähti hyvin käyntiin siis, jes! Vuorossa oli (edelleen) palauttava etu- ja takareiskoille ja takalistolle:

     Lämmittelynä 10 min kävely salille


     Mave 1 x 5, 37,5 kg, 1 x 5, 47,5 kg ja 6 x 5, 57,5 kg 


     Syväkyykky (pehva lattiaan) 1 x 5, 37,5 kg ja 7 x 5, 47,5 kg


     Takareidet istuen laitteessa, 8 x 5, 35 kg


     Etureidet koneessa, 8 x 5, 35 kg


     Pehvaliike taljassa, 4 x 15, 10 kg / puoli


     Reiden loitontajat, 4 x 20, 30 kg (kävi pehvaan niin hyvin!)


     Pehvajännitys hiekkasäkki lantiolla, 3 x 20, 20 kg


     Verryttely 10 min kävely salilta kotiin

Kyllä poltteli ja tuntui, perskules sentään - vaikka oli palauttava treeni! Painot olivat siis vähän alakanttiin ja ihmettelinkin polttelua, koska toistotkin olivat vähän alakanttiin normaalista. Mutta hei, en valita! Ja joo, ei, peppukuvaa ei ole. Ehkä joskus uskallus riittää siihenkin.. Tai tulkaa salille katsomaan, jos kiinnostaa. ;) VITSI!

Toivottavasti huomenna saan guacamole-reseptiä tulemaan (pliis avokadot)! 

Päivän highlight tulee tänään kuvan muodossa:


Rakkauspakkaus vaati huomiota <3

2 kommenttia:

  1. Se on just niin helppoa. :D
    Ootan jo guacamole-reseptiä, koska (ikuinen) massakausi on miun erikoisalaa. Teen iteki hyvää guacamolee, mut aina on parantamisen varaa.

    Kuulkaa, naiset, tein blogin inspiroimana tein tänää kaks punnerrusta! Ja venyttelin selkää. Pitää kyl varoo, ettei tuu ylikuntoo.

    - You-know-who

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi muuta sanoo ku AWESOOME kaiken kaikkiaan! Toivo että avokadot kypsyy nopsaan, ni reseptiä alkaa tuleen. ;)

      Poista